Pierwszy raz w Glovo? Zarejestruj się! Możesz wygrać darmową dostawę

Dodaj adres

Sphinx

Sphinx

store rating 95% Bardzo dobrze
9,99 zł

Zamów na: 9:00

Bestsellery

Shoarma® Na dwa smaki
Opiekane mięso drobiowe i wieprzowe 180g, orientalnie przyprawione, podawane z bułką pita i dodatkami do wyboru. Porcja 480g
47,99 zł
Shoarma® delikatna
Opiekane mięso drobiowe 180g, orientalnie przyprawione, podawane z bułką pita i dodatkami do wyboru. Porcja 480g
46,99 zł
Shoarma® Klasyczna
Opiekane mięso wieprzowe 180g, orientalnie przyprawione, podawane z bułką pita i dodatkami do wyboru. Porcja 480g
46,99 zł

Sprawdź podobne punkty w tych kategoriach:

Twoje Glovo

Często zadawane pytania

Cum pot comanda livrarea de laSphinx în Kraków?
Pentru a comanda livrarea de la Sphinx în Kraków, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Europejskie””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Sphinx este disponibilă în zona ta din Kraków. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Sphinx în Kraków?
Sphinx oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Sphinx.
Cât costă livrarea de laSphinx în Kraków ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laSphinx în Kraków, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Este Sphinx disponibil în Prime?
Nie. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Sphinx?
În timpul programului de lucruSphinx’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.