Pierwszy raz w Glovo? Zarejestruj się! Możesz wygrać darmową dostawę

Dodaj adres

McDonald's

McDonald's

store rating 92%
9,99 zł
Wydaj 39 zł, a dostawa będzie za 1,99 zł

Doliczamy opłatę za obsługę

Happy Meal

McNuggets Happy Meal®
18,90 MDL
Hamburger Happy Meal®
18,90 MDL
Cheeseburger Happy Meal®
18,90 MDL

Sprawdź podobne punkty w tych kategoriach:

Twoje Glovo

Często zadawane pytania

Cum pot comanda livrarea de laMcDonald's în Warszawa?
Pentru a comanda livrarea de la McDonald's în Warszawa, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Amerykańskie””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la McDonald's este disponibilă în zona ta din Warszawa. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda McDonald's în Warszawa?
McDonald's oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la McDonald's.
Cât durează livrarea de laMcDonald's în Warszawa ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la McDonald's la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru McDonald's în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Cum evaluează alți clienți McDonald's?
McDonald's a fost recomandat de 92% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.