Вперше тут і хочете виграти безкоштовну доставку? Зареєструйтеся.

Додайте свою адресу

Koku Sushi

Koku Sushi

store rating 92%
4,99 zł
Безкоштовно

Doliczymy opłatę za obsługę

Перекласти список продуктів на українську мову

Запланувати: Завтра
Наразі цей заклад закритий. Шукаєте щось подібне?

Ваше замовлення

Часті запитання

Cum pot comanda livrarea de laKoku Sushi în Лодзь?
Pentru a comanda livrarea de la Koku Sushi în Лодзь, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Азіатська””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Koku Sushi este disponibilă în zona ta din Лодзь. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laKoku Sushi în Лодзь ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laKoku Sushi în Лодзь, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Koku Sushi în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Cum evaluează alți clienți Koku Sushi?
Koku Sushi a fost recomandat de 92% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.
Ce fel de produse pot comanda de la Koku Sushi?
Koku Sushi oferă produse din următoarea categorie: Азіатська. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Азіатська din Лодзь.