Вперше тут і хочете виграти безкоштовну доставку? Зареєструйтеся.

Homla

Homla

Homla

store rating --
9,49 zł
Glovo Prime
Prime

Do każdego zamówienia zostanie doliczona opłata za torbę w wysokości 1 zł/szt.

Продукти з цього закладу можна повернути.

Дивитися схожі заклади в цих категоріях:

Ваше замовлення

Часті запитання

Cum pot comanda livrarea de laHomla în Люблін?
Pentru a comanda livrarea de la Homla în Люблін, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Подарунки””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Homla este disponibilă în zona ta din Люблін. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Homla în Люблін?
Homla oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Homla.
Cât durează livrarea de laHomla în Люблін ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Homla la finalizarea comenzii.
Este Homla disponibil în Prime?
Ні. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Homla?
În timpul programului de lucruHomla’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.