Вперше тут і хочете виграти безкоштовну доставку? Зареєструйтеся.

Red Rock City

Red Rock City

Red Rock City

store rating 91%
9,99 zł

Doliczymy opłatę za obsługę

Запланувати: Завтра
Наразі цей заклад закритий. Шукаєте щось подібне?

Krewetki

Extreme Shrimps
Krewetki Buffalo w wersji ekstremalnie pikantnej
49,00 zł
Buffalo Shrimps 10szt
Pikantne krewetki Buffalo w panierce Panko podane z sosem ranch
47,00 zł

Дивитися схожі заклади в цих категоріях:

Ваше замовлення

Часті запитання

Cum pot comanda livrarea de laRed Rock City în Люблін?
Pentru a comanda livrarea de la Red Rock City în Люблін, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Американська””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Red Rock City este disponibilă în zona ta din Люблін. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laRed Rock City în Люблін ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laRed Rock City în Люблін, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Red Rock City în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Cum evaluează alți clienți Red Rock City?
Red Rock City a fost recomandat de 91% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.
Ce fel de produse pot comanda de la Red Rock City?
Red Rock City oferă produse din următoarea categorie: Американська. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Американська din Люблін.