Вперше тут і хочете виграти безкоштовну доставку? Зареєструйтеся.

Bandit Burgers

Bandit Burgers

Bandit Burgers

store rating 92%
9,99 zł
2,99 zł

Перекласти список продуктів на українську мову

Soki i Napoje

Sok jabłokowy 0,33 l
-20%
7,92 zł 9,90 zł
Lemoniada 0,33 l
-20%
Klasyczna lemoniada cytrynowa
6,32 zł 7,90 zł
Kompot 0,33 l
-20%
Domowy kompot wieloowocowy
6,32 zł 7,90 zł

Дивитися схожі заклади в цих категоріях:

Ваше замовлення

Часті запитання

Quant costa el lliurament de Bandit Burgers a domicili a Варшава?
Per veure quant costa el lliurament de Bandit Burgers a Варшава, consulta les despeses de lliurament a la part superior de la pàgina. També podràs veure-les al desglossament dels costos abans de completar la comanda.
Quant triga el lliurament de Bandit Burgers a domicili a Варшава?
Després d’afegir la teva adreça de lliurament, podràs veure el temps estimat de lliurament de cada establiment a la teva zona. També podràs veure el temps de lliurament previst de la comanda feta a Bandit Burgers a la pàgina de pagament.
Està Bandit Burgers disponible a Prime?
Ні. Prime és el programa de subscripció de Glovo que permet gaudir de lliuraments gratuïts il·limitats d’alguns dels nostres Partners i altres avantatges.
Quan puc demanar Bandit Burgers a domicili?
Durant l’horari de treball de Bandit Burgers’s, pots fer la teva comanda en qualsevol moment. Gràcies al nostre lliurament superràpid, podràs gaudir del teu glovo al cap d’uns minuts! També pots programar el lliurament a una hora que et vagi bé, encara que l’establiment estigui tancat en el moment de fer la comanda.
Quina mena de productes puc demanar a Bandit Burgers?
Bandit Burgers ofereix productes de la categoria «Американська». Consulta’n la llista de productes per veure què pots demanar. No dubtis a consultar també altres establiments de la categoria «Американська» disponibles a Варшава.