New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Mike Davis

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laMike Davis în Aveiro?
Pentru a comanda livrarea de la Mike Davis în Aveiro, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Clothes & accessories””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Mike Davis este disponibilă în zona ta din Aveiro. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laMike Davis în Aveiro ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laMike Davis în Aveiro, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laMike Davis în Aveiro ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Mike Davis la finalizarea comenzii.
Este Mike Davis disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Există o valoare minimă a comenzii de la Mike Davis?
Există o cantitate minimă de comandă la Mike Davis. Dar nu îți face griji - dacă nu atingi respectivul număr, va trebui doar să plătești o taxă suplimentară, dar glovo-ul îți va fi livrat oricum!