New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Sushi Store

Frequently asked questions

Kako mogu da naručim Sushi Store dostavu u gradu Porto?
Za naručivanje Sushi Store dostave u gradu Porto, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Asian”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za Sushi Store dostupna u tvom delu grada Porto. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Da li Prime uključuje i Sushi Store?
No. Prime je Glovo pretplatnički program gde dobijaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu da naručim dostavu iz prodavnice Sushi Store?
Možeš da naručiš bilo kada tokom radnog vremena prodavnice Sushi Store’s. Zahvaljujući našoj brzoj dostavi moći ćeš da uživaš u svojoj narudžbini za tili čas! Takođe možeš da zakažeš dostavu u vreme koje ti odgovara, čak i ako je prodavnica trenutno zatvorena.
Kako drugi klijenti ocenjuju Sushi Store?
Sushi Store preporučuje 100% klijenata koji su odatle naručili. Naruči već danas i proveri da li se i tebi sviđa.
Koje vrste proizvoda mogu da naručim iz prodavnice Sushi Store?
Sushi Store nudi proizvode iz sledeće kategorije: Asian. Pogledaj listu proizvoda navedenu iznad da vidiš šta sve možeš da naručiš. Slobodno proveri i druge prodavnice dostupne u kategoriji Asian u gradu Porto.