Ești nou? Înscrie-te pentru șansa de a câștiga o livrare gratuită.

Hervis
Momentan, acest magazin este închis. Cauți ceva similar?

glovo-ul tău

Întrebări frecvente

Timișoara - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineHervis?
Timișoara - Želiš li naručili dostavu iz trgovine Hervis, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Sport”“. Timișoara - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine Hervis dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Timișoara - Što mogu naručiti iz trgovine Hervis?
Hervis nudi velik izbor proizvoda koje možeš naručiti. Pogledaj popis proizvoda i odaberi što želiš naručiti iz trgovine Hervis.
Timișoara - Koliko košta dostava iz trgovine Hervis?
Timișoara - Želiš li vidjeti koliko košta dostava iz trgovine Hervis, pogledaj naknadu za dostavu pri vrhu stranice. Također ćeš je moći vidjeti u prikazu troškova po stavkama prije slanja narudžbe.
Timișoara - Koliko traje dostava iz trgovine Hervis?
Nakon dodavanja adrese za dostavu moći ćeš vidjeti koliko je predviđeno vrijeme dostave za svaku trgovinu u tvom području. Također možeš provjeriti očekivano vrijeme dostave za svoju narudžbu na blagajni trgovine Hervis.
Je li trgovina Hervis dostupna u Primeu?
Nu. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!