Ești nou? Înscrie-te pentru șansa de a câștiga o livrare gratuită.

Hervis
Momentan, acest magazin este închis. Cauți ceva similar?

glovo-ul tău

Întrebări frecvente

Kako mogu da naručim Hervis dostavu u gradu Timișoara?
Za naručivanje Hervis dostave u gradu Timișoara, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Sport”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za Hervis dostupna u tvom delu grada Timișoara. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Koliko košta Hervis dostava u gradu Timișoara?
Da bi video/la koliko košta dostava iz prodavnice Hervis u gradu Timișoara, pogledaj naknadu za dostavu u vrhu stranice. Takođe ćeš moći da vidiš prikaz troškova pre nego što naručiš.
Koliko traje Hervis dostava u gradu Timișoara?
Kada dodaš adresu dostave, moći ćeš da vidiš očekivano vreme dostave za svaku prodavnicu u tvom kraju. Takođe možeš da proveriš očekivano vreme dostave za tvoju narudžbinu iz prodavnice Hervis pri plaćanju.
Kada mogu da naručim dostavu iz prodavnice Hervis?
Možeš da naručiš bilo kada tokom radnog vremena prodavnice Hervis’s. Zahvaljujući našoj brzoj dostavi moći ćeš da uživaš u svojoj narudžbini za tili čas! Takođe možeš da zakažeš dostavu u vreme koje ti odgovara, čak i ako je prodavnica trenutno zatvorena.
Koje vrste proizvoda mogu da naručim iz prodavnice Hervis?
Hervis nudi proizvode iz sledeće kategorije: Sport. Pogledaj listu proizvoda navedenu iznad da vidiš šta sve možeš da naručiš. Slobodno proveri i druge prodavnice dostupne u kategoriji Sport u gradu Timișoara.