Ești nou? Înscrie-te pentru șansa de a câștiga o livrare gratuită.

Adaugă-ți adresa

Sabon

Întrebări frecvente

Как мога да поръчам доставка от Sabon в гр. Timișoara?
За да поръчате доставка от Sabon в гр. Timișoara, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Cosmetice”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от Sabon е налична във Вашия район в гр. Timișoara. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Колко струва доставката от Sabon в гр. Timișoara?
За да разберете колко струва доставката от Sabon в гр. Timișoara, вижте таксата за доставка в горната част на страницата. Може да я видите и в разбивката на разходите, преди да направите поръчката си.
Предлага ли се абонамент Prime за Sabon?
Nu. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Какъв вид продукти мога да поръчам от Sabon?
Sabon предлага продукти от следната категория: Cosmetice. Прегледайте списъка с продукти по-горе, за да видите какво може да поръчате. Не се колебайте да проверите и други налични обекти от категория „Cosmetice“ в гр. Timișoara.
Има ли минимална стойност за поръчки от Sabon?
Има минимално количество за поръчки от Sabon. Но не се притеснявайте – ако не го достигнете, ще трябва единствено да платите допълнителна такса, а поръчката Ви ще бъде доставена при всички случаи!