New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Aksa

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laAksa în Kragujevac?
Pentru a comanda livrarea de la Aksa în Kragujevac, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Baby care””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Aksa este disponibilă în zona ta din Kragujevac. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Aksa în Kragujevac?
Aksa oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Aksa.
Există promo-uri pentru Aksa în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Aksa disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Aksa?
În timpul programului de lucruAksa’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.