New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Krofna bar

Krofna bar

store rating 97% Excellent
99,99 дин.
This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Top sellers

Mix mini mafina 200g
200g
312 RSD

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Kako mogu da naručim Krofna bar dostavu u gradu Kragujevac?
Za naručivanje Krofna bar dostave u gradu Kragujevac, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Donuts”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za Krofna bar dostupna u tvom delu grada Kragujevac. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Koliko košta Krofna bar dostava u gradu Kragujevac?
Da bi video/la koliko košta dostava iz prodavnice Krofna bar u gradu Kragujevac, pogledaj naknadu za dostavu u vrhu stranice. Takođe ćeš moći da vidiš prikaz troškova pre nego što naručiš.
Da li postoje promocije za Krofna bar na Glovo platformi?
Uvek traži proizvode sa popustom i aktuelne specijalne ponude, koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš da pronađeš specijalne ponude kao što su 2 za 1 ili snižena dostava!
Kada mogu da naručim dostavu iz prodavnice Krofna bar?
Možeš da naručiš bilo kada tokom radnog vremena prodavnice Krofna bar’s. Zahvaljujući našoj brzoj dostavi moći ćeš da uživaš u svojoj narudžbini za tili čas! Takođe možeš da zakažeš dostavu u vreme koje ti odgovara, čak i ako je prodavnica trenutno zatvorena.
Koje vrste proizvoda mogu da naručim iz prodavnice Krofna bar?
Krofna bar nudi proizvode iz sledeće kategorije: Donuts. Pogledaj listu proizvoda navedenu iznad da vidiš šta sve možeš da naručiš. Slobodno proveri i druge prodavnice dostupne u kategoriji Donuts u gradu Kragujevac.