New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Torta Ivanjica

Torta Ivanjica

store rating --
99,99 дин.
Glovo Prime
Prime

Translate product list into English

TORTE

Mix 8 okrugla torta
1,86kg. Ovaj mix obuhvata 8 najboljih ukusa za ljubitelje čokolade, krema i voća. Idealna je za poklon ili porodično okupljanje.Sastojci: Torta sadrži 8 sledećih ukusa: : nugat, moskva, kinder, švarcvald, gabon, braun, rafaelo, posna kinder.
3.099,00 дин.
Braun torta srednja
1.43 kg. Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj crne, bele čokolade, slatke pavlake, i korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti.
2.899,00 дин.
Čoko malina srednja torta
1.6 kg. Napravljena od korica sa cokoladom i finog krema od domaćih žumanaca, prah šećera, biljne masti i kvalitetne tamne čokolade, ova torta je pravi izbor za ljubitelje kombinacije čokolade i voća. Obogaćena je Miker malinama.
2.899,00 дин.
Kinder torta srednja
1.4 kg. Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila ova kremasta struktura.
2.599,00 дин.
Moskava šnit torta srednja
1.29 kg. Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore od belanaca i seckanog badema, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake.
2.599,00 дин.
Gabon torta srednja
1.43 kg. Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, povezanih čokoladnim filom.
2.599,00 дин.
Nugat torta srednja
1.3 kg. Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti
2.599,00 дин.
Posna čoko plazma srednja torta
1,6kg. Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni
2.599,00 дин.
Braun torta mala
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj crne, bele čokolade, slatke pavlake, i korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Tezina: 0,75kg.
1.599,00 дин.
Kinder torta mala
0.74 kg. Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila ova kremasta struktura.
1.499,00 дин.
Moskva šnit torta mala
0.68 kg. Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće kore od belanaca i seckanog badema, filovane mlečnim i kremastim žutim filom. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići kajsije i višanja, kao i sitno seckani bademi.
1.499,00 дин.
Gabon torta mala
0.73 kg. Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, povezanih čokoladnim filom.
1.499,00 дин.

KOLAČI

Premium mešavina kolača
Mešavina sadrži sledećih 8 vrsta naših najboljih domaćih kolača : Ferero kuglice, Nugat minjon, Pistać kolač, Moskva šnit minjon, Smokva salamica, Gabon minjon, Choco cherry i Su voćne kocke. Težina: 500gr/32 komada
1.259,00 дин.
Klasik mrsna mešavina kolača
Mešavina sadrži sledećih 9 vrsta naših domaćih kolača : čoko lešnik, smokva slamica, čokoladni minjon, rozen kocke, rafaelo kuglice, grilijaš, bajadera, vanilice, pomorandža kocke. Težina: 500gr/36 komada
699,00 дин.
Choco Cherry
Osvežavajući kolač sa dzemom od kajsije, čokoladom, cimetom i orahom čiji poseban ukus daje sveža višnja koja se nalazi unutar kolača. Težina: 210gr/15 komada
699,00 дин.
Bajadera Domaća
Bajadera predivnog ukusa, koju čini spoj oraha, mleka i čokolade. Težina: 390gr, 24 komada
549,00 дин.

Browse similar stores in this category:

Your glovo

Frequently asked questions

Are there any promos for Torta Ivanjica in Glovo?
Always look for discounted products and current special offers, which are marked in yellow. Sometimes you can find special offers such as 2 for 1 or discounted delivery!
Is Torta Ivanjica available in Prime?
No. Prime is Glovo’s subscription program where you get unlimited free deliveries from some of our partners and other benefits!