New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

McDonald's

McDonald's

store rating 95% Very Good
139,99 дин.

SOSOVI I PRELIVI

Blue cheese dresing
80,00 RON
Jogurt dresing
80,00 RON
Balsamico dresing
80,00 RON
Chilli sos
70,00 RON
Pavlaka sos
70,00 RON
Slatko kiseli sos
70,00 RON
BBQ sos
70,00 RON
Kečap
60,00 RON

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laMcDonald's în Subotica?
Pentru a comanda livrarea de la McDonald's în Subotica, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „American””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la McDonald's este disponibilă în zona ta din Subotica. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda McDonald's în Subotica?
McDonald's oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la McDonald's.
Există promo-uri pentru McDonald's în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este McDonald's disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Ce fel de produse pot comanda de la McDonald's?
McDonald's oferă produse din următoarea categorie: American. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în American din Subotica.