New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

McDonald's

Frequently asked questions

Как мога да поръчам доставка от McDonald's в гр. Subotica?
За да поръчате доставка от McDonald's в гр. Subotica, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „American”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от McDonald's е налична във Вашия район в гр. Subotica. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Какво мога да поръчам от McDonald's в гр. Subotica?
McDonald's предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от McDonald's.
Има ли налични промоции за McDonald's в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Предлага ли се абонамент Prime за McDonald's?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Кога мога да поръчам доставка от McDonald's?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на McDonald's’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.