Prvi put si tu? Registruj se i imaš šansu za besplatnu dostavu.

Dodaj adresu

W Sushi

W Sushi

store rating 96% Vrlo dobro
369,99 дин.

Zakaži za 10:00

SUPE

Cream Tom Yum
Krem supa sa kokosovim mlekom i gamborima
950,00 RON
Miso
695,00 RON

Pregledaj slične prodavnice u ovim kategorijama:

Tvoja Glovo narudžbina

Česta pitanja

Cum pot comanda livrarea de laW Sushi în Beograd?
Pentru a comanda livrarea de la W Sushi în Beograd, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Japanska””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la W Sushi este disponibilă în zona ta din Beograd. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda W Sushi în Beograd?
W Sushi oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la W Sushi.
Cât durează livrarea de laW Sushi în Beograd ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la W Sushi la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru W Sushi în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la W Sushi?
În timpul programului de lucruW Sushi’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.