New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

McDonald's

McDonald's

store rating 97% Excellent
34,00 ₴

З детальною інформацією про продукцію Ви можете ознайомитись на офіційному сайті МакДональдз https://www.mcdonalds.ua та у файлі «Інформація для споживача» внизу екрану. Підтверджуючи замовлення, Ви погоджуєтесь із Загальними умовами користування.

Translate product list into English

This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Бургери

ДАБЛ РОЯЛ ЧІЗБУРГЕР
196,00 €
БІГ ТЕЙСТІ
190,00 €
РОЯЛ ФРЕШ
163,00 €
РОЯЛ ЧІЗБУРГЕР
130,00 €
БІГ МАК
115,00 €
МАКЧІКЕН
100,00 €
ФІЛЕ-О-ФІШ
97,00 €
ДАБЛ ЧІЗБУРГЕР
97,00 €
ЧІЗБУРГЕР З БЕКОНОМ
81,00 €
ЧІЗБУРГЕР
64,00 €
ЧІКЕН ДЖУНІОР
64,00 €
ГАМБУРГЕР
55,00 €
ТОСТ ІЗ СИРОМ
39,00 €

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Què puc demanar a McDonald's a Lviv?
McDonald's ofereix una gran varietat de productes que pots demanar. Dona una ullada a la seva llista de productes i tria el que vulguis demanar a McDonald's.
Quant triga el lliurament de McDonald's a domicili a Lviv?
Després d’afegir la teva adreça de lliurament, podràs veure el temps estimat de lliurament de cada establiment a la teva zona. També podràs veure el temps de lliurament previst de la comanda feta a McDonald's a la pàgina de pagament.
Hi ha promocions de McDonald's a Glovo?
Busca sempre els productes amb descompte i les ofertes especials (s’indiquen en groc). De vegades, pots trobar ofertes especials com ara 2x1 o lliurament amb descompte!
Està McDonald's disponible a Prime?
No. Prime és el programa de subscripció de Glovo que permet gaudir de lliuraments gratuïts il·limitats d’alguns dels nostres Partners i altres avantatges.
Quan puc demanar McDonald's a domicili?
Durant l’horari de treball de McDonald's’s, pots fer la teva comanda en qualsevol moment. Gràcies al nostre lliurament superràpid, podràs gaudir del teu glovo al cap d’uns minuts! També pots programar el lliurament a una hora que et vagi bé, encara que l’establiment estigui tancat en el moment de fer la comanda.