NOA Asia Special

NOA Asia Special

square icon

Sections

Asian Poke

Токіо Класік (480г)
Лосось гравлакс, манго, хіяші вакаме, огірок, суші сир (з ікрою корюшки, кеш’ю та соусом кімчі) імбир, начос, водорості норі, салат маш, перець чилі, соус кунжутний
314,00 ₴
Поке Вайкікі (480г)
Куряче стегно, авокадо, фіолетова капуста, манго, шпинат, соус манго світ чилі, горіх кеш'ю, сушена цибуля, паприка, мікс кунжуту, редис
219,00 ₴
Будда Боул (330г)
Хрустке тофу в кунжуті, манго, гриб шіітаке, горох цукровий, корінь лотоса, помідори, горіх кеш’ю, салат маш, соус лимонний кімчі
189,00 ₴
Мері Тенг (495г)
Курка, манго, гриб шіїтаке, помідори, огірок, начос, капуста фіолетова, насіння кунжуту, соус Світ Тай
189,00 ₴

Browse similar stores in these categories:

Your order

Frequently asked questions

Kako mogu da naručim NOA Asia Special dostavu u gradu Lviv?
Za naručivanje NOA Asia Special dostave u gradu Lviv, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Asian”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za NOA Asia Special dostupna u tvom delu grada Lviv. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Šta mogu da naručim iz prodavnice NOA Asia Special u gradu Lviv?
NOA Asia Special nudi veliki izbor artikala koje možeš da naručiš. Pogledaj listu proizvoda i izaberi šta želiš da naručiš iz prodavnice NOA Asia Special.
Koliko košta NOA Asia Special dostava u gradu Lviv?
Da bi video/la koliko košta dostava iz prodavnice NOA Asia Special u gradu Lviv, pogledaj naknadu za dostavu u vrhu stranice. Takođe ćeš moći da vidiš prikaz troškova pre nego što naručiš.
Koliko traje NOA Asia Special dostava u gradu Lviv?
Kada dodaš adresu dostave, moći ćeš da vidiš očekivano vreme dostave za svaku prodavnicu u tvom kraju. Takođe možeš da proveriš očekivano vreme dostave za tvoju narudžbinu iz prodavnice NOA Asia Special pri plaćanju.
Da li postoje promocije za NOA Asia Special na Glovo platformi?
Uvek traži proizvode sa popustom i aktuelne specijalne ponude, koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš da pronađeš specijalne ponude kao što su 2 za 1 ili snižena dostava!