New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Vilki Palki / Вилки Палки

Frequently asked questions

Колко време отнема доставката от Vilki Palki / Вилки Палки в гр. Odesa?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от Vilki Palki / Вилки Палки при етапа на плащане.
Има ли налични промоции за Vilki Palki / Вилки Палки в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Предлага ли се абонамент Prime за Vilki Palki / Вилки Палки?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Кога мога да поръчам доставка от Vilki Palki / Вилки Палки?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на Vilki Palki / Вилки Палки’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.
Какъв вид продукти мога да поръчам от Vilki Palki / Вилки Палки?
Vilki Palki / Вилки Палки предлага продукти от следната категория: Asian. Прегледайте списъка с продукти по-горе, за да видите какво може да поръчате. Не се колебайте да проверите и други налични обекти от категория „Asian“ в гр. Odesa.