Вы тут недавно? Регистрируйтесь и выигрывайте бесплатную доставку.

VAPIANO

VAPIANO

VAPIANO

store promotion -10% некоторые позиции
store rating 82%
45,00 ₴

Антіпасті

Пьято Антипасті
Прошуто, сир грана падано, домашні овочі, зготовані на грилі та свіжі гриби, оливки, моцарелла і песто з базиліком
178,00 ₴

Смотреть похожие заведения в этих категориях:

Ваш заказ

Часто задаваемые вопросы

Как мога да поръчам доставка от VAPIANO в гр. Киев, правый берег?
За да поръчате доставка от VAPIANO в гр. Киев, правый берег, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Итальянская”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от VAPIANO е налична във Вашия район в гр. Киев, правый берег. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Какво мога да поръчам от VAPIANO в гр. Киев, правый берег?
VAPIANO предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от VAPIANO.
Има ли налични промоции за VAPIANO в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Кога мога да поръчам доставка от VAPIANO?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на VAPIANO’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.
Как другите клиенти оценяват VAPIANO?
VAPIANO беше препоръчан от 82% от клиентите, направили поръчка. Направете своята поръчка днес и вижте дали ще Ви хареса и на Вас.