Вперше тут і хочете виграти безкоштовну доставку? Зареєструйтеся.

Додайте свою адресу

OKKO CAFÉ

OKKO CAFÉ

store rating 94% Дуже добре
55,00 ₴

Вартість пакету буде додана до загальної суми замовлення. При замовленні вагових товарів буде додана вартість пакувальних матеріалів

Наразі цей заклад закритий. Шукаєте щось подібне?

ХЛІБ

Булочка з кунжутом(131834)
12,00 ₸
Хліб Астен зерновий(131397)
40,00 ₸
Хліб бездріжджовий(108019)
36,00 ₸
Чіабата з сиром(71142)
30,00 ₸

Дивитися схожі заклади в цих категоріях:

Ваше замовлення

Часті запитання

În ce pot comanda OKKO CAFÉ în Дніпро?
OKKO CAFÉ oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la OKKO CAFÉ.
Cât costă livrarea de laOKKO CAFÉ în Дніпро ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laOKKO CAFÉ în Дніпро, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laOKKO CAFÉ în Дніпро ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la OKKO CAFÉ la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru OKKO CAFÉ în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Cum evaluează alți clienți OKKO CAFÉ?
OKKO CAFÉ a fost recomandat de 94% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.