Вперше тут і хочете виграти безкоштовну доставку? Зареєструйтеся.

Додайте свою адресу

McDonald's

McDonald's

store rating 97% Чудово
34,00 ₴

З детальною інформацією про продукцію Ви можете ознайомитись на офіційному сайті МакДональдз https://www.mcdonalds.ua та у файлі «Інформація для споживача» внизу екрану. Підтверджуючи замовлення, Ви погоджуєтесь із Загальними умовами користування.

Наразі цей заклад закритий. Шукаєте щось подібне?

Картопля

КАРТОПЛЯ ФРІ
42,00 €

Дивитися схожі заклади в цих категоріях:

Ваше замовлення

Часті запитання

Kako mogu da naručim McDonald's dostavu u gradu Львів?
Za naručivanje McDonald's dostave u gradu Львів, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Американська”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za McDonald's dostupna u tvom delu grada Львів. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Koliko košta McDonald's dostava u gradu Львів?
Da bi video/la koliko košta dostava iz prodavnice McDonald's u gradu Львів, pogledaj naknadu za dostavu u vrhu stranice. Takođe ćeš moći da vidiš prikaz troškova pre nego što naručiš.
Da li Prime uključuje i McDonald's?
Ні. Prime je Glovo pretplatnički program gde dobijaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu da naručim dostavu iz prodavnice McDonald's?
Možeš da naručiš bilo kada tokom radnog vremena prodavnice McDonald's’s. Zahvaljujući našoj brzoj dostavi moći ćeš da uživaš u svojoj narudžbini za tili čas! Takođe možeš da zakažeš dostavu u vreme koje ti odgovara, čak i ako je prodavnica trenutno zatvorena.
Kako drugi klijenti ocenjuju McDonald's?
McDonald's preporučuje 97% klijenata koji su odatle naručili. Naruči već danas i proveri da li se i tebi sviđa.