Вперше тут і хочете виграти безкоштовну доставку? Зареєструйтеся.

Додайте свою адресу

Japonets

Japonets

store rating 100% Чудово
29,00 ₴

Наразі цей заклад закритий. Шукаєте щось подібне?

Ваше замовлення

Часті запитання

Вінниця - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineJaponets?
Вінниця - Želiš li naručili dostavu iz trgovine Japonets, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Бургери”“. Вінниця - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine Japonets dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Вінниця - Koliko traje dostava iz trgovine Japonets?
Nakon dodavanja adrese za dostavu moći ćeš vidjeti koliko je predviđeno vrijeme dostave za svaku trgovinu u tvom području. Također možeš provjeriti očekivano vrijeme dostave za svoju narudžbu na blagajni trgovine Japonets.
Je li trgovina Japonets dostupna u Primeu?
Ні. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kako drugi korisnici ocjenjuju trgovinu Japonets?
Trgovinu Japonets preporučilo je 100% korisnika koji su odatle naručili svoj glovo. Naruči već danas i provjeri sviđa li se i tebi.
Koje proizvode mogu naručiti iz trgovine Japonets?
Trgovina Japonets nudi proizvode iz sljedeće kategorije: Бургери. Pogledaj popis proizvoda gore i pogledaj što možeš naručiti. Вінниця - Svakako provjeri i druge trgovine dostupne u kategoriji „Бургери“.