Ajutor și asistență

Cine sunt gloverii?

Gloverii sunt curieri independenți conectați la platforma noastră. Aceștia sunt persoane care au timp liber, propriul vehicul și smartphone și caută să obțină beneficii maxime, ajutându-vă să vă rezolvați eforturile într-un mod cât mai rapid și mai eficient.
Vreți să fiți glover? Grozav! Doar completați aplicația din acest link glovoapp.com/glovers .

Cum pot face o comandă?

Efectuarea primei comenzi Glovo este foarte simplă. Parcurge următorii pași:

(1) Accesează secțiunea Gestionarea metodelor de plată din profil și adaugă un card de credit/debit.
(2) Revino la ecranul principal și setează adresa de livrare. Selectează orașul corect din meniul derulant.
Dacă ai un cod promoțional nu uita să-l validezi în profilul tău înainte să faci comanda.

Acum ai 3 opțiuni:
(1) Cumpără ceva: de la un restaurant sau magazin. Alege unul dintre partenerii noștri din orice categorie.
(2) Trimite ceva: cu doar un punct de ridicare și o destinație, poți apela la un curier să trimită orice.
(3) Solicită orice (Orice): descrie orice ai nevoie și Glovo va încerca să te ajute!
Urmează pașii necesari pentru fiecare opțiune și când ai terminat, un curier Glovo va accepta comanda și o va livra în câteva minute.
Dacă trebuie să adaugi mai mult de o adresă de livrare, va trebui să plasezi comanda pe site-ul nostru, glovoapp.com.

Cât costă livrarea?

Prețul serviciilor noastre este optimizat în funcție de distanță, prin urmare cu cât este mai aproape, cu atât este mai ieftin.

Dacă faci o comandă tip "Curier Rapid" sau "Orice", aplicația calculează distanța dintre punctul de ridicare și adresa de livrare și afișează costul de livrare total.
Pentru comenzile tip "Orice", vei afla costul total al serviciului după ce curierul a cumpărat articolul.

Dacă plasezi o comandă de la unul dintre magazinele disponibile în aplicație, poți vedea prețul articolului în prealabil. Va exista un cost de livrare prestabilit în funcție de acordul nostru cu magazinul în cauză, pe care-l poți vedea în aplicație apăsând pe magazin. Astfel, înainte să confirmi comanda vei ști costul total al serviciului.
Ocazional, prețul produsului poate fi diferit de cel afișat în aplicație. Dacă diferența de preț este mai mică de 30%, Glovo va continua automat procesul de cumpărare. Vei putea vedea prețul actualizat după ce curierul va încărca bonul fiscal în aplicație.
Dacă diferența de preț este peste 30%, curierul te va contacta să te întrebe dacă vrei să continui achiziția. (Pentru livrările nocturne, poate exista o taxă suplimentară aplicată fiecărui articol. Suma aplicată depinde de oraș și magazin și o vei vedea în momentul în care finalizezi comanda în aplicație)

Glovo este disponibil în cartierul meu?

Glovo este deja disponibil în peste 20 de țări și 140 de orașe. Descoperă zonele noastre de acoperire pe hartă: glovoapp.com/ro/map/.

Când se deschide Glovo?

Multe orașe în care operează Glovo oferă servicii 24/7. Totuși, toate magazinele au propriul program de lucru, astfel este posibil să fie închise chiar dacă Glovo este disponibil. Magazinele deschise sunt colorate complet, iar cele închise sunt marcate cu gri.

Cum programez o comandă și cum modific detaliile comenzii mele programate?

Programarea comenzilor nu a fost niciodată mai ușoară! Poți programa comanda și alege când vrei să fie livrată comanda ta, astfel încât să o primești când este cel mai bine pentru tine!
Dacă vrei să modifici detaliile comenzii programate sau pur și simplusă o anulezi, va trebui să accesezi comanda programată și să apeși pe "Anulare comandă". Nu vei fi taxat pentru anulare. După ce comanda este anulată, plasează una nouă cu articolele necesare și detaliile de livrare.

Ce pot cere?

Utilizați aplicația pentru a cumpăra orice produs sau a vă face livrările și mesajele expres în oraș. Vrei să mergem la farmacie pentru tine? Cumparam o pereche de pantofi? Doriți ceva de mâncare? Livrăm un pachet? Ai uitat cheile?
Orice vrei. Livrat în câteva minute.

Ce tip de vehicule folosesc curierii pentru livrare? Cât de mari pot fi comenzile mele?

Curierii noștri folosesc automobile, motociclete sau biciclete pentru a transporta orice îți dorești atât timp cât greutatea este sub 9 kg (3-4 sacoșe de cumpărături ca volum) și încape într-o cutie cu dimensiunile 40x40x30 cm. Glovo te poate ajuta să transporți orice, însă trebuie să ții cont de aceste dimensiuni.

Transportați și animale?

Ne-ar plăcea să reușim să vă luăm broasca țestoasă sau șarpele, dar pentru moment nu oferim acest tip de serviciu. Sperăm că în viitor putem face acest lucru ...

Vreau să returnez un produs. Cum procedez?

Conectăm comenzile tale cu curierii. Ei fac achiziția în numele tău. Astfel, vei continua să fii cumpărătorul și utilizatorul final. Orice returnare sau plângere cu privire la produse va fi făcută direct la unitata de unde s-a facut achiziția. (Cu excepția cazului specific al comenzilor plasate pe platformă prin intermediul meniului derulant cu produse McDonald's, clientul trebuie să contacteze direct Glovo.)

Ce este Glovo?

Glovo este aplicația care vă permite să obțineți cele mai bune produse din orașul dvs. în câteva minute. Spuneți-ne ce vreți și vă vom livra oriunde v-ați afla.
Cele mai bune produse din orașul tău? Precum ce? Un încărcător, mâncare, un smoothie, o masă caldă de la restaurantul tău preferat, cheile ...
Gândește-te la ceea ce dorești ... Totul în orașul tău, livrat în câteva minute.

Cum pot găsi ceea ce vreau?

În partea de sus a ecranului, există un motor de căutare care vă permite să găsiți orice produs sau magazin în orașul dvs.

Cum devin membru Glovo Prime?

Suntem încântați că vrei să devii membru Prime! Pentru a te bucura de toate avantajele, trebuie să-ți accesezi profilul din spațiul Glovo Prime și să faci clic pe “Abonare și plată”.

Ce este Glovo Prime și care sunt beneficiile sale?

Glovo Prime este un serviciu tip abonament care îți oferă livrări GRATUITE pentru anumite magazine și promoții exclusive. Magazinele incluse în selecția Prime se pot modifica în funție de locația ta. Abonamentul se reactivează în fiecare lună dacă nu deicizi să îl anulezi. Nu există obligații, te poți dezabona oricând. (Valabil doar în țara în care te-ai abonat pentru prima dată la Glovo Prime)

Cum mă dezabonez de la buletinul informativ Glovo?

Ne pare rău că nu vrei să mai primești mesajele noastre. Dacă nu vrei să mai primești buletinul nostru informativ, trebuie doar să faci clic pe linkul din partea de jos a e-mailurilor care conțin buletinele informative.

Cum îmi schimb numărul de telefon?

Vă puteți schimba numărul de contact din detaliile de profil. Odată actualizate, veți primi un cod de verificare. Ulterior confirmării, numărul de telefon va fi schimbat imediat. În cazul în care nu ați primit codul de confirmare, vă rugăm să ne contactați folosind următoarea modalitate: Fără legătură cu comanda > Verifică-mi identitatea > Verifică-mi numărul de telefon.

Cum îmi schimb adresa de e-mail?

Poți modifica adresa de e-mail asociată contului tău din detaliile profilului. După actualizare, vei primi o alertă de verificare. În momentul confirmării, adresa ta de e-mail va fi modificată imediat.

Cum îmi schimb parola?

Poți modifica parola asociată contului tău din detaliile profilului. După actualizare, vei primi o alertă de notificare. În momentul confirmării, parola va fi modificată imediat.

Nu pot să mă autentific în contul meu. Ce pot să fac?

În cazul în care ați pierdut accesul la adresa de e-mail asociată contului dvs. Glovo, va trebui să creați un cont nou de utilizator cu o altă adresă de e-mail care nu este încă activă pe platforma noastră.

Dacă ați pierdut accesul la numărul de telefon asociat contului dvs. Glovo, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

  • După ce vă autentificați, pentru a vă verifica identitatea, un cod de verificare va fi trimis la numărul dvs. de telefon prin SMS.
  • Dacă nu reușiți să treceți de verificare de 3 ori, faceți clic pe opțiunea "Contactați Asistența". Acest lucru va deschide o conversație cu Asistența pentru Clienți.
  • Solicitați Asistenței pentru Clienți să vă permită să schimbați numărul de telefon asociat contului dvs. Glovo. Unul dintre agenții noștri vă va ghida în pașii următori.

Cum îmi schimb metoda de plată?

Îți poți schimba metoda de plată preferată din detaliile profilului. Aici poți adăuga sau șterge carduri. După actualizare, această secțiune va fi modificată imediat pentru ca tu să faci comenzi Glovo în continuare.

De ce ar trebui să utilizez Glovo?

Îți dorești mâncarea preferată? Nu ai timp pentru cumpărături? Ești la o petrecere acasă la un prieten și ai rămas fără gheață? Cere tot ce-ți dorești, iar noi vom livra oriunde vrei. De la mâncare la alimente, medicamente, cadouri sau gustări, Glovo livrează orice în orașul tău... Tu ceri, noi livrăm!
Poți descărca aplicația noastră pentru tablete și smartphone-uri pe iOS (App Store) și Android (Play Store). Pentru servicii optime, permite aplicației să-ți acceseze locația și să-ți trimită notificări.
Dacă nu ai descărcat aplicația, poți face comenzi pe glovoapp.com.

Metode de plată și incidente

Când va ajunge comanda mea?

Atâta timp cât aveți un Glover desemnat, puteți să îl urmați în timp real și să comunicați cu el pentru orice întrebare. Dacă nu aveți atribuit un Glover, comanda rămâne în sistem în așteptarea alocării. Dacă sunt anticipate întârzieri mari, veți vedea cu un mesaj galben în partea de sus a aplicației. În orice caz, dacă doriți să anulați comanda dvs. și nu există nici o atribuire Glover, puteți să o faceți singur din comanda curentă fără costuri.

Produsele lipsesc sau sunt greșite în comandă

Dacă ai primit o comandă incompletă sau greșită, accesează profilul din aplicație și dăi clic pe Ajutor. Vom reveni cu o soluție în cel mai scurt timp posibil.

Comanda nu a ajuns în stare bună

În cazul în care comanda nu a ajuns în stare bună, accesează profilul din aplicație și dăi clic pe Ajutor. Vom reveni cu o soluție în cel mai scurt timp posibil.

Vreau să anulez comanda. Voi fi taxat pentru anulare?

Poți anula comenzi, însă este posibil să se aplice taxe de anulare.

Pentru comenzile de mâncare, vei fi taxat în funcție de următoarele condiții.
(1) Dacă magazinul a acceptat comanda și a început să o pregătească, vei plăti prețul produselor.
(2) Dacă a fost deja alocat un curier pentru comanda ta, vei plăti o taxă de anulare.
(3) Dacă magazinul a acceptat comanda, a început să o pregătească, și un curier a fost alocat pentru livrare, vei plăti prețul produselor și o taxă de anulare.
(4) Dacă curierul ajunge în zona de livrare și finalizează comanda, vei plăti prețul produselor și taxa de livrare. Reține: comenzile de mâncare nu pot fi returnate.

Referitor la comenzile nealimentare, acestea pot fi anulate fără nicio taxă, până când curierul acceptă solicitarea ta. Dacă anulezi după ce a fost alocat un curier pentru comanda ta, vei plăti costul total al serviciului de livrare de bază. Dacă un curier a ridicat deja comanda sau este în drum spre tine în momentul anulării, îl poți întreba dacă produsul poate fi returnat. În această situație, trebuie să plătești prețul total al produselor și taxa de livrare, precum și serviciul de returnare. Dacă curierul poate returna produsul, valoarea acestuia îți va fi rambursată. Clarificare: vei plăti costul total al serviciului de livrare, inclusiv costul produsului și taxa de livrare, plus serviciul de returnare.

Ce se întâmplă dacă vreau să modific sau să anulez comanda mea?

Dacă doriți să o modificați, trebuie doar să contactați gloverul. Deoarece un glover acceptă comanda dvs., amândoi veți avea numărul de telefon al celuilalt pentru a răspunde cât mai eficient la orice întrebare.

Nu am comandat asta. Ce fac?

Ce s-a întâmplat? Corespunde descrierii produsului? Dorim să transmitem pentru a evita situațiile de genul acesta în viitor. Pe de altă parte, orice returnare sau reclamație privind produsul va fi făcută direct în comerțul local de către consumatori, fără ca Glover să fie intermediar. În ciuda celor de mai sus, în cazul specific al comenzilor plasate pe platformă prin lista produselor McDonald's, clientul trebuie să contacteze direct Glovo.

Ce tip de carduri bancare acceptați?

Acceptăm Visa, MasterCard și American Express

Care sunt opțiunile privind metoda de plată?

Glovo operează în prezent diferite metode de plată în funcție de țară. Vei vedea metodele disponibile în țara ta când plasezi o comandă și vei putea alege din meniul derulant. Când sunt activate plățile cu cardul, acceptăm carduri de credit sau debit, inclusiv Visa, Mastercard sau American Express. Când sunt activate plățile în numerar, acceptăm doar moneda locală.

Este în siguranță să adaug cardul meu de credit?

Sistemul nostru de plată prin aplicație este complet sigur. Pentru a vă asigura securitatea, evităm stocarea datelor bancare. Utilizăm aceeași platformă de plată ca și companiile Twitter, Shopify sau Instacart.

Cum pot solicita o factură?

Dacă ai nevoie de o factură pentru produsele tale, contactează direct magazinul.
Dacă vrei să primești facturi pentru serviciile Glovo, trebuie doar să completezi câmpurile cu datele de facturare pe care le găsești în profilul tău din aplicație și să contactezi Asistența clienți.
Dacă vrei să nu mai primești facturi, trebuie să faci click pe „Șterge datele și numai primi facturi” din aceeași pagină de profil.

De ce mi s-a cerut să-mi verific identitatea?

Ne asigurăm că platforma noastră este de încredere și sigură pentru tine și toți membrii Glovo. Din acest motiv, dacă identificăm o acțiune neobișnuită, este posibil ca agenții noștri să îți solicite o dovadă a identității. În această situație, trebuie să atașezi documentele pe care ți le solicităm pentru a putea folosi în continuare contul tău Glovo.

Siguranța este esențială pentru noi, prin urmare nu dezvălui detaliile contului tău sau detaliile de plată niciunei persoane care nu este colaborator intern Glovo. De asemenea, dorim să-ți reamintim importanța folosirii parolelor diferite pentru fiecare platformă utilizată.
Dacă bănuiești că cineva îți folosește cardul de credit/debit pe platforma noastră fără acordul tău, contactează-ne imediat și ia măsurile legale necesare la bancă și autorități.

Alte întrebări

Cum pot să-mi revendic codul promoțional?

În profilul dvs. din aplicație veți găsi secțiunea "Cod promoțional". Doar introduceți codul pentru a-l activa și veți putea să vă bucurați de reducere.
* Valabilitatea și expirarea acestuia pot fi modificate fără notificare prealabilă din partea Glovo în conformitate cu cerințele campaniilor promoționale.

Bacșișul este necesar?

După cum doriți! Dacă crezi că merită, de ce nu? Gloverii sunt liberi să accepte sau nu bacșiș, însă ei nu vor cere niciodată!

Care este taxa de produs?

Taxa de produs este comisionul pe care îl aplicăm costului produsului.

Cum pot verifica detaliile codului promoțional / soldului meu?

Dacă ai primit o livrare gratuită sau un sold de credit și vrei să verifici suma sau nu știi cum să-l folosești, găsești toate informațiile în secțiunea “Coduri promoționale” din profilul tău. Codurile tale promoționale vor fi aplicate implicit când faci următoarea comandă Glovo. Tot creditul nefolosit după plasarea unei comenzi va fi economisit pentru următoarea comandă.
Dacă beneficiezi de un cod promoțional special de la un magazin sau dintr-o reclamă, îl poți adăuga în aceeași pagină cu coduri promoționale și se va aplica automat pentru următoarea ta comandă.
*Reține că aceste coduri promoționale respectă condiții specifice și este posibil să expire.

De ce există un comision în așteptare în contul meu și când se deblochează?

O 'sumă de autorizare' este o reținere temporară pe care o vei vedea în fondurile proprii, putând apărea lângă plățile efective (în funcție de bancă). În acest fel Glovo garantează că există suficiente fonduri pentru a plăti comanda. Iată posibilele scenarii după efectuarea unei autorizări: (1) Dacă comanda a fost finalizată cu succes, „debităm” autorizarea, ceea ce înseamnă că devine un debit, iar fondurile sunt transferate din contul tău către Glovo (2) Dacă suma finală este mai mică decât autorizarea (de exemplu unele produse lipsesc), debităm doar ceea ce se datorează pentru comandă, o parte din autorizare fiind returnată înapoi în contul tău. (3) Dacă suma finală este mai mare, vom emite imediat o autorizare și vom încerca să debităm o altă plată cu suma finală corectă. În cele mai multe cazuri, reținerea va fi anulată și fondurile sunt restituite în contul bancar aproape instantaneu. Totuși, în cazul unor bănci acest lucru poate dura câteva zile lucrătoare, în funcție de politica acestora. Pentru informații specifice cu privire la extrasul de cont, te rugăm să îți contactezi direct banca.

Cine sunt părțile la contractele de furnizare de servicii electronice în utilizarea Platformei GLOVO cu consumatori din Polonia?

Partea la contractele încheiate cu consumatorii polonezi este:
Restaurant Partner Polska sp. z.o.o. cu sediul în Lodz (90-361), ul. Piotrkowska 276, înscrisă la Registrul comerțului de pe lângă Tribunalul Național de Judecătoria Lodz - Srodmiescie din Lodz, Secția XX Comercială de la Tribunalul Național sub numărul KRS 0000340368, NIP 7252012779, REGON: 100768531 capital social: 37.156.750,00 PLN.

Utilizatorul poate primi acces la istoricul conversațiilor efectuate ca parte a platformei sau aplicației GLOVO și cum?

Utilizatorul poate obține în orice moment istoricul fiecărei discuții efectuate prin intermediul platformei sau aplicației Glovo.
Istoricul chat-ului poate fi pus la dispoziție după ce se contactează un agent prin intermediul motivului corect: „Drept de restricție" (Ajutor > Politici > Drept de restricție). După selectarea motivului corect, un agent va participa la conversație și va furniza informațiile solicitate.