Doggy Treats

Doggy Treats

store rating --
store eta -
store rating
Glovo Prime
Prime
square icon

Seccions

La teva comanda

Preguntes freqüents

Kako mogu da naručim Doggy Treats dostavu u gradu Madrid?
Za naručivanje Doggy Treats dostave u gradu Madrid, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Mascotes”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za Doggy Treats dostupna u tvom delu grada Madrid. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Šta mogu da naručim iz prodavnice Doggy Treats u gradu Madrid?
Doggy Treats nudi veliki izbor artikala koje možeš da naručiš. Pogledaj listu proizvoda i izaberi šta želiš da naručiš iz prodavnice Doggy Treats.
Koliko košta Doggy Treats dostava u gradu Madrid?
Da bi video/la koliko košta dostava iz prodavnice Doggy Treats u gradu Madrid, pogledaj naknadu za dostavu u vrhu stranice. Takođe ćeš moći da vidiš prikaz troškova pre nego što naručiš.
Koliko traje Doggy Treats dostava u gradu Madrid?
Kada dodaš adresu dostave, moći ćeš da vidiš očekivano vreme dostave za svaku prodavnicu u tvom kraju. Takođe možeš da proveriš očekivano vreme dostave za tvoju narudžbinu iz prodavnice Doggy Treats pri plaćanju.
Da li Prime uključuje i Doggy Treats?
No. Prime je Glovo pretplatnički program gde dobijaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!