New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Antojos

Antojos

store rating 93% Very Good
1,99 €

¡Date un capricho, te lo mereces!

Translate product list into English

Schedule for Tomorrow

Golosinas y Palomitas

Chocolates y Snacks

Patatas Fritas & Snacks

Antojos Helados

Bollería y Caprichos

Cookies y Cereales

Antojos Refrescantes

Completa Tu Antojo

Browse similar stores in this category:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laAntojos în Sevilla?
Pentru a comanda livrarea de la Antojos în Sevilla, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Sweets””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Antojos este disponibilă în zona ta din Sevilla. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Există promo-uri pentru Antojos în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Antojos disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Antojos?
În timpul programului de lucruAntojos’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Cum evaluează alți clienți Antojos?
Antojos a fost recomandat de 93% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.