Soul Beach Café

Soul Beach Café

Soul Beach Café

store rating 88%
store eta -
store rating
Glovo Prime
Prime
square icon

Secciones

Resultados de búsqueda

Rollitos De La Jefa
Rulos de pollo y jamón con queso fundido y salsa de nata con patatas paja
16,00 €

Explora establecimientos similares en esta categoría:

Tu pedido

Preguntas frecuentes

Какво мога да поръчам от Soul Beach Café в гр. Melilla?
Soul Beach Café предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от Soul Beach Café.
Колко струва доставката от Soul Beach Café в гр. Melilla?
За да разберете колко струва доставката от Soul Beach Café в гр. Melilla, вижте таксата за доставка в горната част на страницата. Може да я видите и в разбивката на разходите, преди да направите поръчката си.
Колко време отнема доставката от Soul Beach Café в гр. Melilla?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от Soul Beach Café при етапа на плащане.
Предлага ли се абонамент Prime за Soul Beach Café?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Кога мога да поръчам доставка от Soul Beach Café?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на Soul Beach Café’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.