¿Tu primera vez aquí? Regístrate para poder ganar un envío gratis.

Añade tu dirección

Restaurante Ma Khin Café

Preguntas frecuentes

Как мога да поръчам доставка от Restaurante Ma Khin Café в гр. Valencia?
За да поръчате доставка от Restaurante Ma Khin Café в гр. Valencia, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Gourmet”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от Restaurante Ma Khin Café е налична във Вашия район в гр. Valencia. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Какво мога да поръчам от Restaurante Ma Khin Café в гр. Valencia?
Restaurante Ma Khin Café предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от Restaurante Ma Khin Café.
Колко струва доставката от Restaurante Ma Khin Café в гр. Valencia?
За да разберете колко струва доставката от Restaurante Ma Khin Café в гр. Valencia, вижте таксата за доставка в горната част на страницата. Може да я видите и в разбивката на разходите, преди да направите поръчката си.
Предлага ли се абонамент Prime за Restaurante Ma Khin Café?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Кога мога да поръчам доставка от Restaurante Ma Khin Café?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на Restaurante Ma Khin Café’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.