Popeyes

Popeyes

square icon

Secciones

Novedades

Salsa de queso
Salsa de queso cheddar con un toque cajún
0,60 €
Sweet chilli
Salsa agridulce con un ligero toque picante
0,60 €

Explora establecimientos similares en estas categorías:

Tu pedido

Preguntas frecuentes

Как мога да поръчам доставка от Popeyes в гр. Vigo?
За да поръчате доставка от Popeyes в гр. Vigo, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Americana”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от Popeyes е налична във Вашия район в гр. Vigo. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Колко време отнема доставката от Popeyes в гр. Vigo?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от Popeyes при етапа на плащане.
Има ли налични промоции за Popeyes в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Предлага ли се абонамент Prime за Popeyes?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Кога мога да поръчам доставка от Popeyes?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на Popeyes’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.