La Tabola Gastrobar

La Tabola Gastrobar

La Tabola Gastrobar

store promotion Top Partner
store rating 99%
store eta -
store rating
2,49 €
Glovo Prime
Prime
square icon

Sezioni

I più venduti

Tortilla De Patata Con Boletus Y Trufa
16,00 €
Bocadillo de costilla ibérica desmigada
14,00 €
Tortilla De Patata Clásica
12,00 €
Calamares A La Andaluza
10,00 €

Guarda locali simili in questa categoria:

Il tuo ordine

Domande frequenti

Logroño - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineLa Tabola Gastrobar?
Logroño - Želiš li naručili dostavu iz trgovine La Tabola Gastrobar, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Mediterraneo”“. Logroño - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine La Tabola Gastrobar dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Logroño - Što mogu naručiti iz trgovine La Tabola Gastrobar?
La Tabola Gastrobar nudi velik izbor proizvoda koje možeš naručiti. Pogledaj popis proizvoda i odaberi što želiš naručiti iz trgovine La Tabola Gastrobar.
Logroño - Koliko košta dostava iz trgovine La Tabola Gastrobar?
Logroño - Želiš li vidjeti koliko košta dostava iz trgovine La Tabola Gastrobar, pogledaj naknadu za dostavu pri vrhu stranice. Također ćeš je moći vidjeti u prikazu troškova po stavkama prije slanja narudžbe.
Ima li promotivnih akcija za trgovinu La Tabola Gastrobar na Glovu?
Uvijek potraži snižene proizvode i aktualne posebne ponude koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš pronaći posebne ponude kao što su 2 za 1 ili sniženu dostavu!
Kako drugi korisnici ocjenjuju trgovinu La Tabola Gastrobar?
Trgovinu La Tabola Gastrobar preporučilo je 99% korisnika koji su odatle naručili svoj glovo. Naruči već danas i provjeri sviđa li se i tebi.