Vendos adresën tënde për të marrë vesh çfarë ka pranë teje
Vendos adresën tënde për të marrë vesh çfarë ka pranë teje
Cila është adresa jote?

Shpërndarje ushqimesh dhe më shumë

Produkte ushqimore, dyqane, farmaci, gjithçka!

| Cila është adresa jote?
Përdor vendndodhjen aktuale

Restorantet më të mira dhe më shumë në Spanjë

Shpërndajmë gjithçka

Restorantet më të mira të qytetit tënd

Me një larmi të madhe restorantesh mund të porositësh ushqimin tënd të preferuar ose të eksplorosh restorante të reja në afërsi!

Shpërndarje e shpejtë

Si dritë blic! Porosit ose dërgo çfarë të duash në qytetin tënd dhe merre brenda pak minutash

Shpërndarje produktesh ushqimore & më shumë

Gjej gjithçka që të duhet! Nga supermarkete në dyqane, nga farmaci në luleshitës — nëse është në qytetin tënd, porosite dhe merre.

Shkarko aplikacionin

Porosit çfarë të duash dhe gjurmoje porosinë në kohë reale me aplikacionin Glovo.

Le ta kryejmë së bashku

Bëhu shpërndarës

Bëhu shpërndarës

Gëzo fleksibilitet, liri dhe fitime kompetitive duke shpërndarë nëpërmjet Glovo.
Bëhu partner

Bëhu partner

Rritu me Glovo! Teknologjia dhe baza jonë e përdoruesve mund të të ndihmojnë të rritësh shitjet dhe të shkyçësh mundësi të reja!
Karriera

Karriera

Gati për një sfidë të re emocionuese? Nëse dëshiron të bësh përpara, me modesti dhe të pëlqen të punosh me të tjerët, atëherë duam të dëgjojmë nga ty!