Groceries, food and a teddy bear

Glovo Prime të ofron shpërndarje falas dhe më shumë

Regjistrohu në më pak se 2 minuta dhe gëzo përfitimet kryesore për porosinë tënde të ardhshme!

country

Shpërndarje të pakufizuara falas

nga restorantet, ushqimoret dhe dyqanet e Prime

bag

Nuk ka pagesë shtesë për motin e keq

Përdoruesit kryesorë nuk paguajnë tarifa shtesë në kushte moti të keq

cancel

Nuk ka angazhime

Menaxho lehtësisht abonimin në aplikacion: Rinovime automatike mujore. Anulo në çdo kohë

Shto adresën dhe shiko nëse të preferuarat e tua lokale janë në Prime!

| Cila është adresa jote?
Përdor vendndodhjen aktuale

Më shumë informacion rreth Glovo Prime

Si të abonohem në Glovo Prime?
Përdor butonin "Merr Prime tani" në këtë faqe ose hyr në ekranin e Glovo Prime përmes menusë në aplikacionin e Glovo.
Si ta anuloj abonimin tim në Glovo Prime?
Për të menaxhuar abonimin tënd, instalo aplikacionin celular të Glovo. Mund të hysh në ekranin kryesor nga menuja e aplikacionit.
Kur do të tarifohem për muajin tjetër?
Rinovimi i Glovo Prime kryhet çdo muaj. Për të kontrolluar datën e saktë hyr në ekranin e Glovo Prime në aplikacionin e Glovo.
Kam një kod promocional të Glovo Prime. Si ta zbatoj?
Kodin promocional mund ta shtosh si në aplikacion, ashtu edhe në faqen e internetit të Glovo. Në faqen e internetit, hap listën zbritëse të profilit tënd dhe kërko seksionin "kodet promocionale". Në aplikacionin celular, ekrani i "kodeve promocionale" mund të hapet nga menuja.