Big Mamma Grill

Big Mamma Grill

Big Mamma Grill

Besplatna dostava za prvu narudžbu
store rating 97%
store eta -
store rating
1,49 €
Besplatno
Glovo Prime
Prime
square icon

Odjeljci

Najprodavanije

Ćevapi King banjalučki
5 pločica banjalučkih ćevapa, lepinja, luk * Slika je simbolična
9,60 €
Banjalučki ćevapi velika porcija
4 pločice ćevapa, lepinja, luk
7,80 €
Banjalučki ćevapi srednja porcija
3 pločice ćevapa, lepinja, luk
6,00 €
Banjalučki ćevapi mala porcija
2 pločice ćevapa, lepinja, luk
4,20 €

Pregledaj slične trgovine u ovoj kategoriji:

Tvoja narudžba

Česta pitanja

Cum pot comanda livrarea de laBig Mamma Grill în Zagreb?
Pentru a comanda livrarea de la Big Mamma Grill în Zagreb, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Roštilj””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Big Mamma Grill este disponibilă în zona ta din Zagreb. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Big Mamma Grill în Zagreb?
Big Mamma Grill oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Big Mamma Grill.
Cât costă livrarea de laBig Mamma Grill în Zagreb ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laBig Mamma Grill în Zagreb, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Big Mamma Grill în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la Big Mamma Grill?
În timpul programului de lucruBig Mamma Grill’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.