McDonald's

McDonald's

square icon

Secciones

Lo más vendido

2 McMenu Large + 6 Chicken McNuggets
22,50 €
20 Chicken McNuggets
13,70 €
20 McNuggets MIX (10 Original + 10 Spicy)
13,70 €
McMenu My Selection BBQ
13,20 €
McMenu My Selection Pecorino Toscano DOP & Salsa Yuzu
13,20 €
McMenu Gran Crispy McBacon
11,90 €
McMenu Crispy McBacon
10,40 €
McMenu McChicken
10,30 €
McMenu Big Mac
10,30 €
McMenu Double Chicken BBQ
8,80 €
Gran Crispy McBacon
8,70 €
9 Chicken McNuggets
7,80 €

Explora establecimientos similares en estas categorías:

Tu pedido

Preguntas frecuentes

Как мога да поръчам доставка от McDonald's в гр. Reggio Emilia?
За да поръчате доставка от McDonald's в гр. Reggio Emilia, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Americana”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от McDonald's е налична във Вашия район в гр. Reggio Emilia. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Какво мога да поръчам от McDonald's в гр. Reggio Emilia?
McDonald's предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от McDonald's.
Има ли налични промоции за McDonald's в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Предлага ли се абонамент Prime за McDonald's?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Какъв вид продукти мога да поръчам от McDonald's?
McDonald's предлага продукти от следната категория: Americana. Прегледайте списъка с продукти по-горе, за да видите какво може да поръчате. Не се колебайте да проверите и други налични обекти от категория „Americana“ в гр. Reggio Emilia.