Insalateria Bologna

Insalateria Bologna

square icon

Sections

Promotions

-40%
Menù Pollo Arrosto
14,94 € 24,90 €
-40%
Philadelphia Salad
11,82 € 19,70 €
-40%
Philadelphia Bowl
11,52 € 19,20 €
-40%
Truffle Salad
11,52 € 19,20 €
-40%
Healthy Wrap
10,80 € 18,00 €
-40%
Prosciutto Wrap
8,04 € 13,40 €
-40%
Caprese Salad
6,90 € 11,50 €

Parcourir les établissements de ces catégories

Votre commande

Questions fréquemment posées

Com puc demanar Insalateria Bologna a domicili a Bologne?
Per demanar Insalateria Bologna a domicili a Bologne, simplement obre la pàgina web o aplicació de Glovo i ves a la categoria «Sain”». A continuació, introdueix-hi la teva adreça per comprovar si, a Bologne, Insalateria Bologna ofereix lliurament a domicili en aquesta àrea. Ara tria els productes que vulguis i afegeix-los a la teva comanda. Quan facis el pagament, es començarà a preparar la teva comanda i, poc després, un repartidor te la lliurarà directament a la porta.
Què puc demanar a Insalateria Bologna a Bologne?
Insalateria Bologna ofereix una gran varietat de productes que pots demanar. Dona una ullada a la seva llista de productes i tria el que vulguis demanar a Insalateria Bologna.
Quant triga el lliurament de Insalateria Bologna a domicili a Bologne?
Després d’afegir la teva adreça de lliurament, podràs veure el temps estimat de lliurament de cada establiment a la teva zona. També podràs veure el temps de lliurament previst de la comanda feta a Insalateria Bologna a la pàgina de pagament.
Està Insalateria Bologna disponible a Prime?
Non. Prime és el programa de subscripció de Glovo que permet gaudir de lliuraments gratuïts il·limitats d’alguns dels nostres Partners i altres avantatges.
Quan puc demanar Insalateria Bologna a domicili?
Durant l’horari de treball de Insalateria Bologna’s, pots fer la teva comanda en qualsevol moment. Gràcies al nostre lliurament superràpid, podràs gaudir del teu glovo al cap d’uns minuts! També pots programar el lliurament a una hora que et vagi bé, encara que l’establiment estigui tancat en el moment de fer la comanda.