New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Etiler

Etiler

store rating --
80,00 KGS

Translate product list into English

This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

ХОЛОДНЫЕ ЗАКУСКИ

Сет Мэзэ
800,00 RON
Эзме (180г)
Помидор, красный перец, зеленый перец, лук, чеснок, томат, сумак, мята, петрушка, пул перец, черный перец, лимонный соус, масло
315,00 RON
Хумус (180г)
295,00 RON
Баклажаны на мангале (180г)
265,00 RON
Хайдары (180г)
Сюзме, йогурт, мята, масло, чеснок
190,00 RON

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laEtiler în Bishkek?
Pentru a comanda livrarea de la Etiler în Bishkek, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Burgers””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Etiler este disponibilă în zona ta din Bishkek. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Etiler în Bishkek?
Etiler oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Etiler.
Cât costă livrarea de laEtiler în Bishkek ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laEtiler în Bishkek, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Etiler în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la Etiler?
În timpul programului de lucruEtiler’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.