Алғаш рет қолданып жатсыз ба? Тегін жеткізілім алу үшін тіркеліңіз.

Мекенжайыңызды қосыңыз

Z48 cafe

Жиі қойылатын сұрақтар

Cum pot comanda livrarea de laZ48 cafe în Атырау?
Pentru a comanda livrarea de la Z48 cafe în Атырау, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Бургерлер””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Z48 cafe este disponibilă în zona ta din Атырау. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât durează livrarea de laZ48 cafe în Атырау ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Z48 cafe la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Z48 cafe în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la Z48 cafe?
În timpul programului de lucruZ48 cafe’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Ce fel de produse pot comanda de la Z48 cafe?
Z48 cafe oferă produse din următoarea categorie: Бургерлер. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Бургерлер din Атырау.