Hello Donuts

square icon

Розділи

Хіт продажів

Хіт продажів

-20%
Mix 6 Donuts
57,55 RON 71,94 RON

Дивитися схожі заклади в цій категорії:

Ваше замовлення

Часті запитання

Крайова - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineHello Donuts?
Крайова - Želiš li naručili dostavu iz trgovine Hello Donuts, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Пекарня й кондитерські вироби”“. Крайова - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine Hello Donuts dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Крайова - Koliko košta dostava iz trgovine Hello Donuts?
Крайова - Želiš li vidjeti koliko košta dostava iz trgovine Hello Donuts, pogledaj naknadu za dostavu pri vrhu stranice. Također ćeš je moći vidjeti u prikazu troškova po stavkama prije slanja narudžbe.
Ima li promotivnih akcija za trgovinu Hello Donuts na Glovu?
Uvijek potraži snižene proizvode i aktualne posebne ponude koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš pronaći posebne ponude kao što su 2 za 1 ili sniženu dostavu!
Je li trgovina Hello Donuts dostupna u Primeu?
Ні. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu naručiti dostavu iz trgovine Hello Donuts?
Tijekom radnog vremena trgovine Hello Donuts’s narudžbu možeš poslati u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući našoj ekspresnoj dostavi moći ćeš uživati u svom glovu već za koju minutu! Također možeš zakazati dostavu za vrijeme koje ti odgovara, čak i ako je trgovina trenutno zatvorena.