Add your address

Nachos

Nachos

store promotion -20% some items
store rating 98%
store eta -
store rating
349,99 дин.
Glovo Prime
Prime
square icon

Sections

Your order

Frequently asked questions

Как мога да поръчам доставка от Nachos в гр. Belgrade?
За да поръчате доставка от Nachos в гр. Belgrade, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Burgers”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от Nachos е налична във Вашия район в гр. Belgrade. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Колко струва доставката от Nachos в гр. Belgrade?
За да разберете колко струва доставката от Nachos в гр. Belgrade, вижте таксата за доставка в горната част на страницата. Може да я видите и в разбивката на разходите, преди да направите поръчката си.
Колко време отнема доставката от Nachos в гр. Belgrade?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от Nachos при етапа на плащане.
Има ли налични промоции за Nachos в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Кога мога да поръчам доставка от Nachos?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на Nachos’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.