New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

IDEA Organic

Your order

Frequently asked questions

Novi Sad - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineIDEA Organic?
Novi Sad - Želiš li naručili dostavu iz trgovine IDEA Organic, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Supermarket”“. Novi Sad - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine IDEA Organic dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Novi Sad - Što mogu naručiti iz trgovine IDEA Organic?
IDEA Organic nudi velik izbor proizvoda koje možeš naručiti. Pogledaj popis proizvoda i odaberi što želiš naručiti iz trgovine IDEA Organic.
Novi Sad - Koliko košta dostava iz trgovine IDEA Organic?
Novi Sad - Želiš li vidjeti koliko košta dostava iz trgovine IDEA Organic, pogledaj naknadu za dostavu pri vrhu stranice. Također ćeš je moći vidjeti u prikazu troškova po stavkama prije slanja narudžbe.
Novi Sad - Koliko traje dostava iz trgovine IDEA Organic?
Nakon dodavanja adrese za dostavu moći ćeš vidjeti koliko je predviđeno vrijeme dostave za svaku trgovinu u tvom području. Također možeš provjeriti očekivano vrijeme dostave za svoju narudžbu na blagajni trgovine IDEA Organic.
Je li trgovina IDEA Organic dostupna u Primeu?
No. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!