New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Lola Gift Shop

Lola Gift Shop

store rating --
299,00 дин.

Translate product list into English

This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

BOX KOVAČEVIĆ

BOX DEURIĆ

BOX RAKIJA

BOX KOZMETIKA

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laLola Gift Shop în Novi Sad?
Pentru a comanda livrarea de la Lola Gift Shop în Novi Sad, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Gifts””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Lola Gift Shop este disponibilă în zona ta din Novi Sad. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Lola Gift Shop în Novi Sad?
Lola Gift Shop oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Lola Gift Shop.
Cât costă livrarea de laLola Gift Shop în Novi Sad ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laLola Gift Shop în Novi Sad, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laLola Gift Shop în Novi Sad ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Lola Gift Shop la finalizarea comenzii.
Este Lola Gift Shop disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!