New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

La Tagliatella

La Tagliatella

La Tagliatella

store rating --
3,99 €
This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Gratinati

Lasagna tradizionale
Carne y verduras.
16,40 €
Cannelloni
Carne, bechamel y queso.
16,40 €

Browse similar stores in this category:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laLa Tagliatella în Badajoz?
Pentru a comanda livrarea de la La Tagliatella în Badajoz, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Pizza””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la La Tagliatella este disponibilă în zona ta din Badajoz. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laLa Tagliatella în Badajoz ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laLa Tagliatella în Badajoz, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Este La Tagliatella disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la La Tagliatella?
În timpul programului de lucruLa Tagliatella’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Cum evaluează alți clienți La Tagliatella?
La Tagliatella a fost recomandat de 100% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.