New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

McDonald's®

McDonald's®

store rating 89%
3,90 €
This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Happy Meal®

Chicken McBites
4,20 RON
Hamburguesa
4,20 RON
Hamburguesa con Queso
4,20 RON
4 McNuggets
4,20 RON
Chicken Burger Kids
4,20 RON
McFish
4,20 RON

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laMcDonald's® în Valencia?
Pentru a comanda livrarea de la McDonald's® în Valencia, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „American””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la McDonald's® este disponibilă în zona ta din Valencia. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda McDonald's® în Valencia?
McDonald's® oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la McDonald's®.
Cât costă livrarea de laMcDonald's® în Valencia ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laMcDonald's® în Valencia, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Este McDonald's® disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la McDonald's®?
În timpul programului de lucruMcDonald's®’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.