¿Tu primera vez aquí? Regístrate para poder ganar un envío gratis.

Añade tu dirección

Tony Roma's

Preguntas frecuentes

Kako mogu da naručim Tony Roma's dostavu u gradu Madrid?
Za naručivanje Tony Roma's dostave u gradu Madrid, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Americana”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za Tony Roma's dostupna u tvom delu grada Madrid. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Šta mogu da naručim iz prodavnice Tony Roma's u gradu Madrid?
Tony Roma's nudi veliki izbor artikala koje možeš da naručiš. Pogledaj listu proizvoda i izaberi šta želiš da naručiš iz prodavnice Tony Roma's.
Da li postoje promocije za Tony Roma's na Glovo platformi?
Uvek traži proizvode sa popustom i aktuelne specijalne ponude, koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš da pronađeš specijalne ponude kao što su 2 za 1 ili snižena dostava!
Da li Prime uključuje i Tony Roma's?
No. Prime je Glovo pretplatnički program gde dobijaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu da naručim dostavu iz prodavnice Tony Roma's?
Možeš da naručiš bilo kada tokom radnog vremena prodavnice Tony Roma's’s. Zahvaljujući našoj brzoj dostavi moći ćeš da uživaš u svojoj narudžbini za tili čas! Takođe možeš da zakažeš dostavu u vreme koje ti odgovara, čak i ako je prodavnica trenutno zatvorena.