Nouveau ici ? Inscrivez-vous pour gagner une livraison gratuite.

Ajoutez votre adresse

MyClope

MyClope

store rating 96%
store rating
6,00 MAD
Glovo Prime
Prime
square icon

Sections

Top des ventes

Top des ventes

Vozol Star 3000 Apple Guava Passion Fruit
150,00 €
Vozol Bar 1200 Puffs
Vozol Star 2000 Puffs
Vozol Star 3000 Puffs

Votre commande

Questions fréquemment posées

Quant triga el lliurament de MyClope a domicili a Settat?
Després d’afegir la teva adreça de lliurament, podràs veure el temps estimat de lliurament de cada establiment a la teva zona. També podràs veure el temps de lliurament previst de la comanda feta a MyClope a la pàgina de pagament.
Hi ha promocions de MyClope a Glovo?
Busca sempre els productes amb descompte i les ofertes especials (s’indiquen en groc). De vegades, pots trobar ofertes especials com ara 2x1 o lliurament amb descompte!
Quan puc demanar MyClope a domicili?
Durant l’horari de treball de MyClope’s, pots fer la teva comanda en qualsevol moment. Gràcies al nostre lliurament superràpid, podràs gaudir del teu glovo al cap d’uns minuts! També pots programar el lliurament a una hora que et vagi bé, encara que l’establiment estigui tancat en el moment de fer la comanda.
Com valoren altres clients a MyClope?
MyClope ha estat recomanat per un 96% dels clients que han demanat un glovo a l’establiment. Fes la teva comanda avui per veure si també t’agrada!
Hi ha un valor mínim de comanda a MyClope?
Sí, MyClope té un valor mínim de comanda. Però no et preocupis: si no arribes al mínim, podràs pagar un recàrrec perquè el teu glovo s’entregui igualment!